Meny

Carolina Engström Lökken till Catch Me


Catch Me tar in Carolina Engström Lökken i styrelsen i samband med årsstämman.

Carolina Engström Lökken har en examen i Statsvetenskap från Stockholms Universitet. Hon har tidigare arbetat som Generalsekreterare för stiftelsen Friends samt Affärsområdeschef på Alumni innan hon tog över som VD på Wes i november 2021. Där jobbar Carolina – parallellt med sitt VD-uppdrag – som headhunter och rådgivare åt ägare, styrelser och ledare inom rekrytering, ledarskap och strategifrågor.

– Carolina är en värderingsdriven kommersiell ledare som har ett stort intresse för att bygga såväl hållbara bolag som ett hållbart samhälle. Det är en perfekt matchning för oss och vi är mycket glada över att hon tackat ja till uppdraget, säger Poyan Sandnell, Catch Me´s grundare och VD.

Catch Me förbereder lanseringen i Sverige av en digital tjänst som har fokus på extrajobb och som har tagit steget fullt ut med automatiserad matchning. Det innebär enklare och billigare rekryteringsarbeten för företagen men utan att tumma på träffsäkerheten. En annan nyhet är att den som söker ett extrajobb genom Catch Me gör det anonymt. Det innebär att jobbet alltid erbjuds den som har bäst kvalifikationer och är mest lämpad.

– Catch Me´s affärsmodell är solid och erbjuder en stark lösning för både jobbsökande och bolag i behov av extrapersonal. Att förenkla så att fler får jobb på lika villkor är något jag starkt sympatiserar med. Jag ser fram emot att vara med och kunna bidra i den fortsatta resan, säger Carolina Engström Lökken.

Carolina Engström Lökken kommer att väljas in i styrelsen vid årsstämman i mars 2024. Hon ersätter Patrik Lundstedt.

Lanseringen i Sverige sker i januari 2024. Senare samma år planerar Catch Me ta nästa steg som är att etablera bemanningsföretaget i övriga Norden.