Person som sitter vid datorn med en mobil i handen och takeaway-kaffe bredvid

Hitta nya medarbetare med Catch Me

REKRYTERING PÅ ETT HELT NYTT SÄTT.

Catch Me har en unik matchning som enbart grundar sig på relevant kompetens. Som arbetsgivare kan du därför lita på att medarbetaren har rätt kvalifikationer för att utföra jobbet. Med en snabbare resurstillsättning sparar du tid och kan fokusera på din kärnverksamhet. Luta dig tillbaka och låt Catch Me sköta rekryteringen åt dig.

Catch Me innehar ISO-certifieringarna 9001, 14001 och 45001.

 

Registrera/LOGGA INLADDA NER PITCH DECK

SNABB OCH SMIDIG REKRYTERING

LÄGRE PERSONALKOSTNADER

MER JÄMLIK ARBETSPLATS

KOLLEKTIVAVTAL

Hur fungerar Catch Me för mig som arbetsgivare?

Med Catch Me blir rekryteringen av nya medarbetare smidig och enkel. När du lägger upp ett jobb matchas det mot alla jobbsökandes profiler som finns registrerade i appen, och det går snabbt att få svar. Förutom kompetens kan du som arbetsgivare även se den potentiella medarbetarens betyg från tidigare arbetsgivare.

Med Catch Me får du ett större utbud av kandidater vilket gör rekryteringen effektiv, då det blir lättare att hitta rätt person till rätt jobb. Dessutom får ni lägre personalkostnader då det är lägre kostnader för inhyrd personal, vilket ger ett bättre täckningsbidrag.

Det bör också nämnas att Catch Me är transparent med sin prissättning. Provisionen till Catch Me är endast 50 kr per arbetad timme. Detta gör det inte bara kostnadseffektivt utan också öppet och rättvist, utan dolda avgifter eller oväntade kostnader. Med Catch Me får du alltså en komplett rekryteringslösning som är smidig, snabb och prisvärd. Låt Catch Me vara din partner i rekryteringsprocessen och upplev enkelheten och effektiviteten i en digitaliserad rekryteringsprocess.

Till arbetsgivarportalenMaila catchus@catchme.se

Få en jämlik arbetsplats som din personal kan vara stolt över

Catch Me är annorlunda i branschen genom att matchningen av personal till de lediga jobben inte tar hänsyn till arbetstagarens kön, ålder, etnicitet eller religion. Istället grundar sig matchningen enbart på relevant kompetens. Som arbetsgivare kan du därför lita på att du får in en medarbetare med rätt kvalifikationer och kunskaper för att utföra jobbet.

Det här ger många fördelar för dig som arbetsgivare. Det skapar en mer jämlik arbetsplats där ni inom arbetsgruppen får en bättre stämning och ett bättre företagsklimat. Er personal känner stolthet att jobba på ett företag som är inkluderande, vilket i längden ofta resulterar i en ökad arbetsmoral.

Utåt sett stärker detta ditt varumärke och du kommer att få lättare att attrahera personal i framtiden. En mer mångfacetterad arbetsgrupp ger dessutom en möjlighet till ett mer mångfacetterat erbjudande. Du som arbetsgivare får en större omvärldskoll, en bättre möjlighet att nå dina kunder och upplevs ligga i framkant. Att använda Catch Me för rekrytering kan därför vara ett viktigt affärsmässigt steg för att fortsätta er tillväxtresa som företag.

Till arbetsgivarportalenMaila catchus@catchme.se

Catch Me har såklart kollektivavtal!

Sänk era kostnader med inhyrd personal.

Catch Me – ett schysst bemannings­företag

Att rekrytera personal har aldrig varit enklare.

REKRYTERA MED CATCH ME!

Skapa ett konto på vår arbetsgivarportal och upplev smidig rekrytering med Catch Me. Vårt verktyg matchar dina jobbannonser mot registrerade kandidater, ger snabba svar och visar inte bara kompetens utan även betyg från tidigare arbetsgivare. Catch Me är den kostnadseffektiva, digitala lösningen som även tar hand om löneadministrationen. Luta dig tillbaka medan Catch Me tar hand om rekryteringen för dig.

 

Till arbetsgivarportalenMaila catchus@catchme.se