Meny

Catch Me bryter ny mark


Catch Me lanserar i dagarna appen som bryter ny mark på arbetsmarknaden. Tusentals personer kommer inom kort att erbjudas jobb – bara genom att registrera sig.

Catch Me har fokus på extrajobb och har tagit steget fullt ut med automatiserad matchning. Det innebär enklare och billigare rekryteringsarbeten för företagen, men utan att tumma på träffsäkerheten. En annan nyhet är att det är en inkluderande tjänst. Det betyder att den som erbjuds jobb genom Catch Me är anonym. På så sätt erbjuds jobbet alltid till den som har bäst kvalifikationer och är mest lämpad.

– Den här tjänsten är verkligen som min bebis, ändå ut i själen. Allt jag önskat finns där. Jag är så himla stolt över att vi rott detta projekt i hamn och att Catch Me kommer att bidra till en mer rättvis arbetsmarknad, säger Poyan Sandnell, Catch Me´s grundare och VD.

Intresset har varit stort. Fler än 6 000 personer har registrerat sig innan lanseringen och gensvaret från företagen har varit lika starkt.

– Responsen från företagen har varit större än vad vi vågat drömma om. Vi planerade för att ha tio företag med oss under det första kvartalet, men det kommer att handla om närmare 50 av Sveriges största företag, säger Poyan Sandnell.

Lanseringen sker i flera steg. Först erbjuds extrajobb inom åtta yrkesområden i tio av de största svenska städerna, men det kommer succesivt att byggas på med erbjudanden för fler yrkesgrupper och med en större spridning i landet. Senare i år är planen att Catch Me ska etablera sig i övriga Norden.