Meny

Sörmlandsfonden investerar i Catch Me


Sörmlandsfonden är en sörmländsk investerare av aktivt ägarkapital, det vill säga riskkapital i ett bolag med rejäl tillväxtpotential. Sörmlandsfonden driver forumet Sörmlandsnästet där ett aktivt nätverk av affärsänglar ingår som erbjuds att investera tillsammans med Sörmlandsfonden. Sörmlandsfonden ägs av Sörmlands Sparbank, Sparbanken Rekarne samt LF Södermanland.

-Investeringsstödet från Sörmlandsfonden möjliggör fortsatt arbete för en rättvis arbetsmarknad med vår skalbara produkt, Catch Me. Vår ambition sträcker sig även utanför Norden, och vi ser fram emot att växa med våra arbetstagare, arbetsgivare och investerare. Jag och min partner Malin tackar Sörmlandsfonden och dess investerare för förtroendet,” säger Poyan Sandnell, grundare och VD på Catch Me AB(publ).

-Catch Me har ett spännande koncept med ett bra team bakom. Jag ser inte bara en investering i Catch Me, utan en möjlighet att göra skillnad både för dem som kämpar på arbetsmarknaden och för företag som är i behov av personal, säger Ahmad Eid, affärsängel i Sörmlandsfondens nätverk.

-Catch Me har en mycket intressant och värdeskapande produkt med stor tillväxtpotential. Sörmlandsfonden ser fram mot att vara med på resan att modernisera bemanningsbranschen, tillgodo för hela arbetsmarknaden, säger Thomas Karlsson, VD Sörmlandsfonden AB.

Catch Me lanserade i januari 2024 en app med en inkluderande tjänst där människor i tio svenska städer erbjuds extrajobb inom åtta yrkesområden. Men det är bara början. Många fler svenska städer, liksom nya yrkesområden, kommer att kopplas på och innan 2024 är slut har appen även lanserats i övriga Norden. Efter det väntar delar av övriga Europa.