Meny

Produktionen av Catch Me-appen har officiellt startat!


Det är ingen vanlig dag, det är dagen då vi sätter igång produktionen av appen som kommer att revolutionera arbetsmarknaden. Vi inledde denna spännande resa med en riktigt energifylld kick-off tillsammans med hela vårt team hos vår stolta leverantör, Bontouch.

Det som gör denna dag ännu mer speciell är att vi har både vårt kontor i New York och vårt kontor i Stockholm som deltar i detta projekt. Det innebär att vi stolt hissar två flaggor, symboliserande vårt globala engagemang för att skapa en bättre arbetsvärld för alla.

Vår app är resultatet av noggrann planering, innovation och passion för att göra arbetslivet enklare och mer givande för både arbetstagare och arbetsgivare. Den kommer att erbjuda innovativa lösningar för arbetsmarknaden, inklusive sökande efter jobb, rekrytering av talanger och skapande av en samhörighetskänsla i arbetslag.

Under kick-off-evenemanget delade vårt ledningsteam vår vision och mål för Catch Me med alla våra kollegor. Det var en inspirerande stund där vi kände att vi alla är en del av något stort och viktigt. Tillsammans kommer vi att förändra hur arbetsmarknaden fungerar.

Vårt samarbete med Bontouch, en framstående partner inom apputveckling, ger oss förtroende för att skapa en app av högsta kvalitet med en användarvänlig design och innovativa funktioner. Vi är övertygade om att detta partnerskap kommer att ta Catch Me till nya höjder och göra den till en oumbärlig resurs för alla som är involverade i arbetslivet.

Vi vill även tacka våra investerare, som har trott på vår vision och gett oss möjligheten att göra detta projekt möjligt. Erat stöd är avgörande för vår framgång.

Vi ser fram emot framtiden med spänning och lovar att arbeta hårt för att leverera en app som kommer att göra en verklig skillnad i arbetsvärlden. Fortsätt följa med oss på denna spännande resa, och tillsammans kommer vi att forma en ljusare framtid för arbetslivet.