Meny

Hallå där...


…Vanessa Reman, 22 år, som var först med att få extrajobb genom Catch Me. Hur känns det att vara historisk?

– Det känns otroligt roligt. Jag hade ingen aning om att jag var allra först så det blev en rolig överraskning på mitt första arbetspass.

Kan du kort beskriva hur det gick till?

– Jag installerade appen och skapade ett konto. Sen gjorde jag tre olika tester där jag fick svara på frågor. Efter det väntade jag och en dag fick jag en notis om att jag hade fått en match på ett jobb. Jag kunde gå in på appen och godkänna eller välja att tacka nej. Jag tackade ja och fick all information jag behövde i appen. Till exempel vilken klädsel jag skulle ha och kontaktuppgifter till ansvarig på Saab Arena, men även arbetstiderna och vilken timlön jag skulle få. Allt gick väldigt smidigt.

Vad gör du annars, när du inte jobbar på restaurangerna i Saab Arena?

– Jag studerar på folkhögskola så det här är ett bra sätt för mig att få in lite extra pengar och även få en rolig upplevelse genom att jobba.

Hur skulle du betygsätta upplevelsen, jämfört med att söka jobb på traditionellt sätt?

– Jag skulle ge denna upplevelse 10/10. Jag tycker att det är en väldigt bra och smidig idé. Istället för att ansöka, vänta och sen eventuellt få komma på intervju så gör jag istället tre enkla tester vid ett tillfälle och sen kan jag tacka ja eller nej när jag matchats till ett jobb, beroende på om jag kan jobba eller inte. Det är också fantastiskt att man får lön direkt efter avslutat pass.

Till sist, har du några bra tips till dem som vill ha extrajobb genom Catch Me?

– Att inte stressa upp sig för testerna eller det första arbetspasset. Det första arbetspasset är såklart nervöst men det kommer att gå jättebra. Dem du jobbar med kommer med stor säkerhet vara väldigt trevliga. Detta är ett väldigt bra sätt för dem som behöver lite extra pengar snabbt. Jag rekommenderar det starkt.