Meny

Patrik Anderbro

Patrik Anderbro till Catch Me


Catch Me förstärker styrelsen, Patrik Anderbro, tidigare VD på KPMG.

Patrik har arbetat mer än 25 år som revisor med allt från ägarledda bolag till börsbolag inom många olika branscher. Patrik har en bakgrund som elitbandyspelare och har i den civila karriären nyttjat den erfarenheten till att arbeta med individens utveckling samt bygga starka team. Patrik hade ett antal ledande befattningar på KPMG, varav de sista fyra åren som VD. Idag arbetar Patrik som investerare och senior rådgivare i ett antal styrelser.

– Med Patriks breda erfarenhet har vi säkrat kompetensen internt för att kunna bygga en stabil ekonomisk grund inför Catch Me´s fortsatta expansion. Jag är väldigt glad över att Patrik är med oss, både som stor investerare och som ledamot i styrelsen, säger Poyan Sandnell, grundare och VD för Catch Me.

Catch Me lanserade vid årsskiftet en digital tjänst med fokus på extrajobb och har tagit steget fullt ut med automatiserad matchning. Det innebär enklare och billigare rekryteringsarbeten för företagen. En annan nyhet är att den som söker extra jobb via Catch Me utför digitala tester. Det innebär att jobbet alltid erbjuds till den som har bäst kvalifikationer och är mest lämpad.

-Jag blev väldigt glad när jag fick frågan om att ingå i Catch Me´s styrelse. Jag imponeras av Poyan Sandnells och kollegan Malin Engströms driv. Jag gillar att arbeta med människor som vill framåt och som ger det där ”lilla” extra för att utveckla sin idé och nå framgång. Jag ser fram emot att vara med på Catch Me´s fortsatta resa, säger Patrik Anderbro.

Patrik Anderbro valdes in i styrelsen vid årsstämman i mars 2024. Han ersätter Malin Engström.