Meny

margareta Nyström

Vi har nu över 120 investerare


Vi har varit sparsamma med att presentera våra investerare. Margareta Nyström från Västerås, är en av våra mest framstående investerare här på Catch Me.

Margareta har en imponerande bakgrund inom affärsvärlden och har bidragit på många sätt till vår tillväxt och framgång. Hon har i nästan 25 år jobbat i vård och omsorgsbolaget Attendo fram till 2016, varav de sista 13 åren som affärsområdeschef.

-Margaretas engagemang och kunskap har varit värdefullt för att driva vår verksamhet framåt. Hennes bidrag bidrar till nya nätverk och affärsmöjligheter. Vi är glada och tacksamma för hennes glädjespridande engagemang och stora hjärta, säger Poyan Sandnell, grundare och VD för Catch Me.

-Rekrytering, personalplanering och tidrapportering är ett omfattande och tidskrävande arbete. Catch Me frigör tid, resurser och pengar som kan användas till företag- och personalutveckling i stället för administration. Snabb utbetalning efter tjänstgöring motiverar och underlättar för ex. studenter eller andra i behov av extra inkomst. Detta är bara ett axplock på varför jag tror på Catch Me och var villig att investera i bolaget, säger Margareta.

På bild Margareta Nyström, Poyan Sandnell & Malin Engström